Κίνα δώρο βόμβα μπάνιου κατασκευαστής

Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: weddells
Πιστοποίηση: BSCI,COA,FDA,MSDS
Αριθμό μοντέλου: Ουσιαστικά λάδι-7
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: bottle+box (προαιρετικό) +carton
Χρόνος παράδοσης: 20-25days
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500000pcs/month

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων ουσιαστικού πετρελαίου Aromatherapy Relaxtion λέξη κλειδί 1: Ουσιαστικό πετρέλαιο Aromatherapy Relaxtion
λέξη κλειδί 2: Φυσικό ουσιαστικό πετρέλαιο αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων Λέξη κλειδί 3: Ουσιαστικό πετρέλαιο μασάζ Skincare
Άρωμα: Συνήθεια
Υψηλό φως:

Ουσιαστικά πετρέλαια FDA καθορισμένα

,

Aromatherapy ουσιαστικό πετρέλαιο FDA

Περιγραφή προϊόντων

Φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων ουσιαστικού πετρελαίου Aromatherapy Relaxtion

Τα ουσιαστικά πετρέλαια είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένες ουσίες, πολλές εγκαταστάσεις απαιτούνται για να εξαγάγουν έναν μικρό αριθμό ουσιαστικών πετρελαίων, και πρέπει να χρησιμοποιηθούν κατάλληλα. Έτσι κάνετε μια δοκιμή δερμάτων πριν τη χρήση, ρυθμίστε τη συγκέντρωση των ουσιαστικών πετρελαίων σε 3%, και τους χρησιμοποιήστε στα underarms ή το στήθος. Μετά από τουλάχιστον 24 ώρες, δεν υπάρχει καμία αλλεργία πρίν χρησιμοποιεί τα ουσιαστικά πετρέλαια.

 

Προδιαγραφή

Όνομα στοιχείων Φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων ουσιαστικού πετρελαίου Aromatherapy Relaxtion
Συστατικό Οινοπνεύματα, αλδεΰδες, οξέα, φαινόλες, εστέρες, κετόνες και τερπένια
Κατηγορίες προϊόντων Deterpene, που καθαρίζεται, συγκεντρωμένος, διατυπωμένος, που ανασυγκροτείται
Χρήση Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για όλο το δέρμα τύπων
Λειτουργία skincare μασάζ

 

Πώς τα ουσιαστικά πετρέλαια ταξινομούνται;

 

1- Ουσιαστικό πετρέλαιο Deterpene
Η χρησιμοποίηση της κενής fractionation μεθόδου ή της εκλεκτικής μεθόδου διαλυτικής εξαγωγής, ή fractionation της εξαγωγής συνδύασε τη μέθοδο, η monoterpene ένωση ή sesquiterpene η ένωση στο ουσιαστικό πετρέλαιο μερικώς ή εξ ολοκλήρου αφαιρείται.

 

2- Καθαρισμένα ουσιαστικά πετρέλαια

Αντιμετωπισμένος από την απόσταξη ή την κενή απόσταξη χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει μερικά από τα ουσιαστικά πετρέλαια που είναι επισφαλή στο ανθρώπινο σώμα, έχουν τις αποκρουστικές μυρωδιές, περιέχουν τις χρωστικές ουσίες, και χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την ποιότητα.

 

3- Συγκεντρωμένο ουσιαστικό πετρέλαιο

Για να καλύψουν τις απαιτήσεις του αρώματος και της δύναμης των μεμονωμένων ουσιών, κενό fractionation, ή η εξαγωγή, ή η preparative χρωματογραφία χρησιμοποιούνται για να αφαιρέσουν τα συστατικά χωρίς την αξία αρώματος στο ουσιαστικό πετρέλαιο.

 

4- Προετοιμάστε τα ουσιαστικά πετρέλαια
Προκειμένου να μειωθούν οι δαπάνες ή να αποζημιωθεί η έλλειψη των φυσικών προϊόντων, οι τεχνητές μέθοδοι συνδυασμού χρησιμοποιούνται για να παραγάγουν τα ουσιαστικά πετρέλαια που προσεγγίζουν το άρωμα φυσικών προϊόντων και άλλες ποιοτικές απαιτήσεις.

 

5- Αναδιαρθρωτικά ουσιαστικά πετρέλαια

Συγκεκριμένες τεχνικές χρήσης για να αφαιρεθούν τα επιβλαβή συστατικά έτσι ώστε η μυρωδιά και άλλες ποιοτικές απαιτήσεις είναι παρόμοιες με εκείνους των φυσικών προϊόντων. Αυτό το είδος ουσιαστικού πετρελαίου καλείται ανασυνδυαζόμενο ουσιαστικό πετρέλαιο.

 

6- Το ουσιαστικό ελαιοδοχείο εγκαταστάσεων διαιρείται σε ενιαία ουσιαστικά έλαια και σύνθετα ουσιαστικά έλαια.
Ένα ενιαίο ουσιαστικό πετρέλαιο είναι ένα καθαρό ουσιαστικό πετρέλαιο που εξάγεται από εγκαταστάσεις χωρίς οποιεσδήποτε πρόσθετες ουσίες και ονομάζεται συνήθως μετά από το αποσπασματικό όνομα εγκαταστάσεων. Το σύνθετο ουσιαστικό πετρέλαιο είναι ένα μίγμα δύο ή περισσότερων ουσιαστικών πετρελαίων εγκαταστάσεων. Ο συντονισμός μεταξύ των ουσιαστικών πετρελαίων και του ουσιαστικού ελαιοδοχείου ενισχύει την αποτελεσματικότητα.

Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 0Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 1Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 2

το http://mao.ecer.com/test

→ Χτυπήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη λαμβάνουσα διεύθυνση για να πάρει τα ελεύθερα δείγματα!

Το πλεονέκτημά μας:

  1. Περισσότερο από 15 έτη ιστορίας εργοστασίων, πωλούν άμεσα με την ανταγωνιστική τιμή.
  2. Τα καλά υλικά και η μηχανοποιημένη γραμμή παραγωγής κρατούν τα αγαθά μέσα υψηλά - ποιότητα.
  3. <12 hours="" quick="" reply="">

Bath Bombs_1.jpgΤα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 4 Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 5 Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 6 Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 7 Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 8 Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 9Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 10Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 11Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 12Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 13Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 14 Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 15 Τα ουσιαστικά πετρέλαια FDA Aromatherapy χαλάρωσης καθορισμένα το φυσικό μασάζ Skincare αρωματοποιιών και εγκαταστάσεων 16

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά