Κίνα δώρο βόμβα μπάνιου κατασκευαστής

Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Ηπειρωτική Κίνα
Μάρκα: Weddells
Πιστοποίηση: FDA,MSDS,ROHS,COA,BSCI, GMP
Αριθμό μοντέλου: V111
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Να συρρικνωθεί wrapped+box (προαιρετικό) +carton
Χρόνος παράδοσης: 20-25 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500000pcs/μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα σαπουνιών: Κάνετε το σαπούνι σας το φυσικό φραγμό σαπουνιών προσώπου χειροποίητο οργανικό λευκαίνοντας σαπούνι Λειτουργία: καθαρισμός
Άρωμα: λουλούδι Πλεονέκτημα: όλοι φυσικοί
Χρήση: Πρόσωπο ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Συνήθεια
Ομάδα-στόχος: όλοι
Υψηλό φως:

private label soap bars

,

all natural face soap

Περιγραφή προϊόντων

Κάνετε το σαπούνι σας το φυσικό φραγμό σαπουνιών προσώπου χειροποίητο οργανικό λευκαίνοντας σαπούνι

 

 

Κάνουμε τα σαπούνια μας στην παράδοση Παλαιών Κόσμων με τα καθαρά ουσιαστικά έλαια, άγρια και οργανικά χορτάρια, και επικυρωμένα οργανικά φυτικά έλαια, χωρίς οποιεσδήποτε επιβλαβείς χημικές ουσίες και πρόσθετες ουσίες. Soap-making μας mathod είναι ευγενές, σκληρότητα-ελεύθερο, ηθικό, και 100%environmental - φιλικό.

 

 

Γιατί; Επειδή τα οργανικά σαπούνια πειράζουν! Τι βάζουμε στα θέματα δερμάτων μας. Τι πετάμε στα γήινα θέματά μας. Και τι αφήνουμε πίσω για τα θέματά μας παιδιών και εγγονιών….

 

 

Όνομα προϊόντων

Κάνετε το σαπούνι σας το φυσικό φραγμό σαπουνιών προσώπου χειροποίητο οργανικό λευκαίνοντας σαπούνι

Γεύση

Λουλούδι

Μέγεθος

100g

Λειτουργία

Καθαρισμός

Ζωή του προϊόντος στο ράφι

2 έτη

Μορφή
συνήθεια

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

1. Υγρός το πρόσωπό σας με το χλιαρό νερό. Το ζεστό νερό ξεραίνει το δέρμα και μπορεί να οδηγήσει στη ζημία ιστού και τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία.

 

2. Τρίψτε το σαπούνι άμεσα επάνω στα καθαρά χέρια σας, και χρησιμοποιήστε έπειτα τα χέρια σας για να εφαρμόσετε το σαπούνι στο πρόσωπό σας. Να είστε πολύ προσεκτικός για να μην πάρει οποιοδήποτε σαπούνι στα μάτια σας.

 

3. Τρίψτε το σαπούνι στο δέρμα σας για ένα μέγιστο 30 δευτερολέπτων, χρησιμοποιώντας τις μικρές κυκλικές κινήσεις. Τύπος ήπια με τα τη μαξιλάρια των δάχτυλών σας κατά πλύσιμο του προσώπου σας. Το τρίψιμο πάρα πολύ σκληρά θα ενοχλήσει το δέρμα σας και μπορεί να προκαλέσει τα μικροσκοπικά δάκρυα στους λεπτούς ιστούς γύρω από τα μάτια και τη μύτη σας.

 

4. Ξεπλύντε το πρόσωπό σας με το χλιαρό νερό έως ότου είναι απολύτως σαφές του σαπουνιού. Κάνετε αυτό με να κοιλάνει τα χέρια σας και το ράντισμα του καθαρού νερού άμεσα επάνω στο πρόσωπό σας με τις προσοχές σας ιδιαίτερες. Μην χρησιμοποιήστε το κρύο νερό για να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας, επειδή είναι λιγότερο αποτελεσματικό στην αφαίρεση του σαπουνιού από το θερμό νερό.

 

5. Χρησιμοποιήστε μια καθαρή, μαλακή πετσέτα για να κτυπήσετε ελαφρά το πρόσωπό σας ξηρό. Μην τρίψτε το δέρμα σας. Αισθανθείτε το δέρμα σας για οποιαδήποτε ίχνη υπολείμματος σαπουνιών, τα οποία μπορούν να ξεράνουν το δέρμα σας ή να προκαλέσουν την ακμή breakouts εάν όχι ξεπλυμένος μακριά.

 

 

Γιατί αγοράστε το του προσώπου χειροποίητο σαπούνι από μας;

 

1) Τα προϊόντα μας που χρησιμοποιούν μόνο από τα υψηλότερα φυσικά συστατικά.

 

2) Ο αποκλειστικός τύπος μας μπορεί να αφήσει στο δέρμα σας την πιό υγρή λήξη.

 

3) Χαιρετίστε όλες τις ιδέες συνήθειας από τους πελάτες μας.

 

4) Άμεσες πωλήσεις εργοστασίων με την ανταγωνιστική τιμή και τη γρήγορη παράδοση.

 

Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 0

το http://mao.ecer.com/test

→ Χτυπήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη λαμβάνουσα διεύθυνση για να πάρει τα ελεύθερα δείγματα!

Το πλεονέκτημά μας:

  1. Περισσότερο από 15 έτη ιστορίας εργοστασίων, πωλούν άμεσα με την ανταγωνιστική τιμή.
  2. Τα καλά υλικά και η μηχανοποιημένη γραμμή παραγωγής κρατούν τα αγαθά μέσα υψηλά - ποιότητα.
  3. <12 hours="" quick="" reply="">

Bath Bombs_1.jpgΦιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 2 Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 3 Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 4 Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 5 Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 6 Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 7Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 8Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 9Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 10Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 11Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 12 Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 13 Φιλικός προς το περιβάλλον φυσικός καθαρίζοντας φραγμός αργίλου προσώπου με 2 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι 14

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά