Κίνα δώρο βόμβα μπάνιου κατασκευαστής

Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Weddells
Πιστοποίηση: FDA, BSCI,ROHS, MSDS,GMP, COA,
Αριθμό μοντέλου: SU202001149
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Να συρρικνωθεί wrapped+box (προαιρετικό) +carton
Χρόνος παράδοσης: 20-25 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500000pcs/μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα σαπουνιών: Ζωηρόχρωμο Scented φυσικό φυσικό συστατικό φραγμών 100% σαπουνιών σώματος Λέξη κλειδί: Φραγμός σαπουνιών σώματος/γάλα αιγών
Πλεονέκτημα: Χειροποίητος/χαλαρώνοντας Άρωμα: Λουλούδια το /Flower
Λειτουργία: Καθαρισμός/λεύκανση Χρώμα: Συνήθεια το /Colorful
Ομάδα-στόχος: όλοι Χρήση: Πρόσωπο/σώμα
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: κιβώτιο συνήθειας
Υψηλό φως:

όλο το φυσικό σαπούνι σωμάτων

,

ιδιωτικό φυσικό σαπούνι ετικετών

Περιγραφή προϊόντων

Ζωηρόχρωμο Scented φυσικό φυσικό συστατικό φραγμών 100% σαπουνιών σώματος

 

Τα σαπούνια χροιών είναι superfatted περισσότερο από τα σαπούνια σωμάτων για να παρέχουν την πρόσθετη υγρασία.

Είναι ή ελαφριά scented με τα καθαρά ουσιαστικά πετρέλαια που είναι γνωστά για να είναι καλοί για το του προσώπου δέρμα.

Διατυπωμένος με τους του προσώπου αργίλους, τα πρόσθετα βούτυρα και τα ενυδατικά και τρέφοντας συστατικά δερμάτων που προσθέτουν τη νέα ζωή στις θαμπές, αργόστροφες χροιές.

 

 
Όνομα στοιχείων Ζωηρόχρωμο Scented φυσικό φυσικό συστατικό φραγμών 100% σαπουνιών σώματος
Συστατικό Βαθμός pigmnent, ουσιαστικό πετρέλαιο, συνθετικό μέσο επιπολής, Thickener,
Βάρος

 

Συνήθεια

 

 

Άρωμα

 

Συνήθεια/λουλούδι

 

Πλεονέκτημα

 

Λεύκανση/καθαρισμός

 

Χρώμα

 

Ζωηρόχρωμος/συνήθεια

 

Συσκευασία

 

Συνήθεις συσκευασία/συνήθεια

 

Μια καλή φρέσκια μυρωδιά, υπόλοιπο που καθησυχάζεται – άνοδοι από lather και πραγματικά δεν χρειαστήκαμε όσο σκεφτήκαμε, ο οποίος είναι πάντα μια απόλαυση.
Οι βοήθειες σαπουνιών καθαρίζουν το δέρμα και το φέρνουν πίσω σε μια φυσικότερη, υγιή εμφάνιση. το ιδιαίτερο αγαθό εάν είστε μετά από να ρίξετε λάμπει στο δέρμα σας και θέλει να κρατήσει τους πόρους σας σαφείς.

 

Λειτουργία:

Εντυπωσιαστήκαμε από πόσο μας δίνει με έναν μικρό παφλασμό του νερού.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

1. Υγρός το πρόσωπό σας με το χλιαρό νερό. Το ζεστό νερό ξεραίνει το δέρμα και μπορεί να οδηγήσει στη ζημία ιστού και τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία.

 

2. Τρίψτε το σαπούνι άμεσα επάνω στα καθαρά χέρια σας, και χρησιμοποιήστε έπειτα τα χέρια σας για να εφαρμόσετε το σαπούνι στο πρόσωπό σας. Να είστε πολύ προσεκτικός για να μην πάρει οποιοδήποτε σαπούνι στα μάτια σας.

 

3. Τρίψτε το σαπούνι στο δέρμα σας για ένα μέγιστο 30 δευτερολέπτων, χρησιμοποιώντας τις μικρές κυκλικές κινήσεις. Τύπος ήπια με τα τη μαξιλάρια των δάχτυλών σας κατά πλύσιμο του προσώπου σας. Το τρίψιμο πάρα πολύ σκληρά θα ενοχλήσει το δέρμα σας και μπορεί να προκαλέσει τα μικροσκοπικά δάκρυα στους λεπτούς ιστούς γύρω από τα μάτια και τη μύτη σας.

 

4. Ξεπλύντε το πρόσωπό σας με το χλιαρό νερό έως ότου είναι απολύτως σαφές του σαπουνιού. Κάνετε αυτό με να κοιλάνει τα χέρια σας και το ράντισμα του καθαρού νερού άμεσα επάνω στο πρόσωπό σας με τις προσοχές σας ιδιαίτερες. Μην χρησιμοποιήστε το κρύο νερό για να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας, επειδή είναι λιγότερο αποτελεσματικό στην αφαίρεση του σαπουνιού από το θερμό νερό.

 

5. Χρησιμοποιήστε μια καθαρή, μαλακή πετσέτα για να κτυπήσετε ελαφρά το πρόσωπό σας ξηρό. Μην τρίψτε το δέρμα σας. Αισθανθείτε το δέρμα σας για οποιαδήποτε ίχνη υπολείμματος σαπουνιών, τα οποία μπορούν να ξεράνουν το δέρμα σας ή να προκαλέσουν την ακμή breakouts εάν όχι ξεπλυμένος μακριά.

 

Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 0

το http://mao.ecer.com/test

→ Χτυπήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη λαμβάνουσα διεύθυνση για να πάρει τα ελεύθερα δείγματα!

Το πλεονέκτημά μας:

  1. Περισσότερο από 15 έτη ιστορίας εργοστασίων, πωλούν άμεσα με την ανταγωνιστική τιμή.
  2. Τα καλά υλικά και η μηχανοποιημένη γραμμή παραγωγής κρατούν τα αγαθά μέσα υψηλά - ποιότητα.
  3. <12 hours="" quick="" reply="">

Bath Bombs_1.jpgΖωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 2 Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 3 Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 4 Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 5 Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 6 Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 7Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 8Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 9Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 10Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 11Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 12 Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 13 Ζωηρόχρωμος Scented φυσικός φραγμός σαπουνιών σώματος με το κιβώτιο που συσκευάζει Eco φιλικό 14

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά