Κίνα δώρο βόμβα μπάνιου κατασκευαστής

Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Weddells
Πιστοποίηση: BSCI,COA, GMP, ROHS, MSDS,FDA,
Αριθμό μοντέλου: SU202001143
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Να συρρικνωθεί wrapped+box (προαιρετικό) +carton
Χρόνος παράδοσης: 20-25 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500000pcs/μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα σαπουνιών: 2020 φυσικός φραγμός σαπουνιών προσώπου με τα φρούτα Fragarance συνήθειας γάλακτος αιγών Πλεονέκτημα: Το χειροποίητο /Moisturizing/Cleaning
Χρήση: Πρόσωπο Άρωμα: Λουλούδια το /Flower
Λειτουργία: Καθαρισμός/λεύκανση Χρώμα: Συνήθεια/ζωηρόχρωμος
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: κιβώτιο συνήθειας Ομάδα-στόχος: όλοι
Υψηλό φως:

ιδιωτικοί φραγμοί σαπουνιών ετικετών

,

όλο το φυσικό σαπούνι προσώπου

Περιγραφή προϊόντων

2020 φυσικός φραγμός σαπουνιών προσώπου με τα φρούτα Fragarance συνήθειας γάλακτος αιγών

 

Τα σαπούνια χροιών είναι superfatted περισσότερο από τα σαπούνια σωμάτων για να παρέχουν την πρόσθετη υγρασία.

Είναι ή ελαφριά scented με τα καθαρά ουσιαστικά πετρέλαια που είναι γνωστά για να είναι καλοί για το του προσώπου δέρμα.

Διατυπωμένος με τους του προσώπου αργίλους, τα πρόσθετα βούτυρα και τα ενυδατικά και τρέφοντας συστατικά δερμάτων που προσθέτουν τη νέα ζωή στις θαμπές, αργόστροφες χροιές.

 

 
Όνομα στοιχείων 2020 φυσικός φραγμός σαπουνιών προσώπου με τα φρούτα Fragarance συνήθειας γάλακτος αιγών
Συστατικό Βαθμός pigmnent, ουσιαστικό πετρέλαιο, RCOONA, συνθετικό μέσο επιπολής, Thickener,
Βάρος

 

100g συνήθεια του /200g/

 

 

Άρωμα

 

Συνήθεια/λουλούδι

 

Πλεονέκτημα

 

Λεύκανση/καθαρισμός

 

Χρώμα

 

Ζωηρόχρωμος/συνήθεια

 

Συσκευασία

 

Συνήθεια

 

Μια καλή φρέσκια μυρωδιά, υπόλοιπο που καθησυχάζεται – άνοδοι από lather και πραγματικά δεν χρειαστήκαμε όσο σκεφτήκαμε, ο οποίος είναι πάντα μια απόλαυση.
Οι βοήθειες σαπουνιών καθαρίζουν το δέρμα και το φέρνουν πίσω σε μια φυσικότερη, υγιή εμφάνιση. το ιδιαίτερο αγαθό εάν είστε μετά από να ρίξετε λάμπει στο δέρμα σας και θέλει να κρατήσει τους πόρους σας σαφείς.

 

Λειτουργία:

Εντυπωσιαστήκαμε από πόσο μας δίνει με έναν μικρό παφλασμό του νερού.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

1. Υγρός το πρόσωπό σας με το χλιαρό νερό. Το ζεστό νερό ξεραίνει το δέρμα και μπορεί να οδηγήσει στη ζημία ιστού και τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία.

 

2. Τρίψτε το σαπούνι άμεσα επάνω στα καθαρά χέρια σας, και χρησιμοποιήστε έπειτα τα χέρια σας για να εφαρμόσετε το σαπούνι στο πρόσωπό σας. Να είστε πολύ προσεκτικός για να μην πάρει οποιοδήποτε σαπούνι στα μάτια σας.

 

3. Τρίψτε το σαπούνι στο δέρμα σας για ένα μέγιστο 30 δευτερολέπτων, χρησιμοποιώντας τις μικρές κυκλικές κινήσεις. Τύπος ήπια με τα τη μαξιλάρια των δάχτυλών σας κατά πλύσιμο του προσώπου σας. Το τρίψιμο πάρα πολύ σκληρά θα ενοχλήσει το δέρμα σας και μπορεί να προκαλέσει τα μικροσκοπικά δάκρυα στους λεπτούς ιστούς γύρω από τα μάτια και τη μύτη σας.

 

4. Ξεπλύντε το πρόσωπό σας με το χλιαρό νερό έως ότου είναι απολύτως σαφές του σαπουνιού. Κάνετε αυτό με να κοιλάνει τα χέρια σας και το ράντισμα του καθαρού νερού άμεσα επάνω στο πρόσωπό σας με τις προσοχές σας ιδιαίτερες. Μην χρησιμοποιήστε το κρύο νερό για να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας, επειδή είναι λιγότερο αποτελεσματικό στην αφαίρεση του σαπουνιού από το θερμό νερό.

 

5. Χρησιμοποιήστε μια καθαρή, μαλακή πετσέτα για να κτυπήσετε ελαφρά το πρόσωπό σας ξηρό. Μην τρίψτε το δέρμα σας. Αισθανθείτε το δέρμα σας για οποιαδήποτε ίχνη υπολείμματος σαπουνιών, τα οποία μπορούν να ξεράνουν το δέρμα σας ή να προκαλέσουν την ακμή breakouts εάν όχι ξεπλυμένος μακριά.

 

Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 0

το http://mao.ecer.com/test

→ Χτυπήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη λαμβάνουσα διεύθυνση για να πάρει τα ελεύθερα δείγματα!

Το πλεονέκτημά μας:

  1. Περισσότερο από 15 έτη ιστορίας εργοστασίων, πωλούν άμεσα με την ανταγωνιστική τιμή.
  2. Τα καλά υλικά και η μηχανοποιημένη γραμμή παραγωγής κρατούν τα αγαθά μέσα υψηλά - ποιότητα.
  3. <12 hours="" quick="" reply="">

Bath Bombs_1.jpgΜικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 2 Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 3 Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 4 Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 5 Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 6 Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 7Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 8Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 9Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 10Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 11Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 12 Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 13 Μικροί καθαροί φυσικοί φραγμοί σαπουνιών με τα φρούτα Fragarance MSDS συνήθειας γάλακτος αιγών 14

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά