Κίνα δώρο βόμβα μπάνιου κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sophia

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618122374201

WhatsApp : +8618122374201

Free call
Γραμμή Παραγωγής

    Μπορούμε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας μια σειρά υπηρεσιών όπως η έρευνα και η ανάπτυξη, το σχέδιο και η παραγωγή της ομορφιάς και hairdressing των προϊόντων προσωπικής φροντίδας. Αυτή τη στιγμή, μέσα στη μηνιαία ικανότητα 1000,000pcs μας και παραχθείς σε 4.000 τετραγωνικά μέτρα μας το εργοστάσιο που περιέχουν 2 ανεξάρτητα εργαστήρια, 2 κέντρο Ε&Α, 12 γραμμές παραγωγής με περίπου 300 υπαλλήλους.

 

    Η διαχείριση ομάδων μας έχει το διευθυντή της λειτουργίας εμπορικών σημάτων από τις τοπ 500 απαριθμημένες επιχειρήσεις στον κόσμο. Είχε έχει εκπαιδεύσει διάφορες κύριες επιχειρήσεις εξαγωγής στις διαφορετικές βιομηχανίες και έχει τις μοναδικές απόψεις μας σχετικά με τη διαχείριση ομάδων, τον εταιρικό πολιτισμό, το μάρκετινγκ εμπορικών σημάτων και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Υπάρχουν τεχνικοί διευθυντές και μηχανικοί Ε&Α από τις απαριθμημένες επιχειρήσεις, που μπορούν να αναπτύξουν τα προϊόντα κατάλληλα για την αγορά σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών, και να τους βελτιώσουν συνεχώς και να βελτιώσουν. Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε και να εκπαιδεύσουμε τους πελάτες για να γίνει οι κύριες επιχειρήσεις στη βιομηχανία ομορφιάς!

OEM / ODM

    Εφ' όσον παρέχει ο πελάτης το πρότυπο, μπορούμε να βελτιώσουμε τον τύπο σύμφωνα με το δείγμα, και μπορείτε επίσης να μας πείτε την απαίτηση για την παραγωγή μας.

 

    Έχουμε τους συνεργάτες από τη σε όλο τον κόσμο ερχόμενη επίσκεψη το εργοστάσιό μας κάθε χρόνο. Και παρέχουμε πάντα τις επαγγελματικές λύσεις προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες για τους διαφορετικούς πελάτες. Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τα νέα προϊόντα και τους καλύτερους τύπους στο μέλλον, ακριβώς όπως τώρα.

Ε & Α

    Η πλούσια εμπειρία μας συνδύασε με την άριστη εξυπηρέτηση πελατών μας, ποιότητα προσανατολισμένη και η πείρα διατύπωσης, επειδή ξέρουμε εκείνοι εκτιμείται από τους κορυφαίους παγκόσμιους λιανοπωλητές.
Το Weddells είναι καινοτόμος και τολμηρή επιχείρηση με τις ισχυρές ικανότητες Ε&Α. Οι ισχυρές ικανότητες Ε&Α μας μας παρέχουν η άκρη πέρα από τους λόρδους καθώς επίσης και με την πείρα μας στην προσωπική φροντίδα και οι βιομηχανίες Biotech επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν το χαρτοφυλάκιο -τάσης της διατύπωσης όμως της δυνατότητας να προσαρμόσει η διατύπωση για τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας.

 

    10 το προσωπικό Ε&Α, παράγει κυρίως τις καθημερινές ανάγκες προσωπικής φροντίδας όπως το χειροποίητο σαπούνι, οι βόμβες λουτρών, τα άλατα λουτρών, τα κοστούμια λουτρών, το σαμπουάν, το εδαφοβελτιωτικό, το λοσιόν κ.λπ. σωμάτων το πλεονέκτημά που μας είναι ότι ο cOem και ο ODM μπορούν να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας