Κίνα δώρο βόμβα μπάνιου κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sophia

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618122374201

WhatsApp : +8618122374201

Free call
Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd

Η εμπιστοσύνη καθιστά όλα απλούστερα

  • Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd
  • Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd
  • Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd
  • Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd
  • Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες: WEDDELLS Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 6,500,000-12,000,000 Ιδρύθηκε Έτος: 2004
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

WEDDELLS, και το εν πλήρη κυριότητα εργοστάσιό του είναι κύρια επιχείρηση προσωπικής φροντίδας σε Guangzhou, Κίνα, η οποία έχει καθιερώσει το 2005.

 

Είμαστε δεσμευμένοι να γίνουμε ένα OEM/ODM, ένα διαφοροποιημένο, επαγγελματικό και τεχνικό σχέδιο, μια έρευνα, μια ανάπτυξη και μια παραγωγή ενσωμάτωσης επιχείρησης εμπορικών σημάτων προσωπικής φροντίδας στη βιομηχανία. Είμαστε σε θέση όχι μόνο να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας αλλά και να βελτιώσουμε την εικόνα εμπορικών σημάτων σας με την παροχή των πιό καινοτόμων, βιομηχανικών και καλύτερος-έμπειρων προϊόντων WEDDELLS.

 

Ιστορία

Πίσω από το όνομα, «Weddells», από το παγκόσμιο τέταρτο - μεγαλύτερος ωκεανός - θάλασσα Weddell, η οποία δεν έχει κατακτηθεί ποτέ και έχει εξερευνηθεί από τα ανθρώπινα οντα στην ιστορία πριν. Προσπαθούμε να γίνουμε ο γνωστός ηγέτης στη βιομηχανία και αυτό είναι τι η πραγματική έννοια πίσω από τη σκηνή. Η αρετή διαδίδει, όπως τη θάλασσα, δεχόμαστε όλα τα ταλέντα με μια συμπεριλαμβάνουσα τοποθέτηση! Πιστεύουμε μια ημέρα, τα προϊόντα μας μπορούν να επεκταθούν σε όλο τον κόσμο γύρω από κάθε γωνία.

 

Έχουμε αντιπροσωπεύσει πάντα και έχουμε πιστεψει στον πολιτισμό μας - «λόγω της εμπιστοσύνης, τόσο απλής!» Όπως και εμμένουμε πάντα στον πελάτη πρώτα και μένουμε απλοί και καθαροί!

 
Υπηρεσία

Μπορούμε να παρέχουμε σε σας τις τελειωμένες υπηρεσίες δειγμάτων συσκευασίας & pre-sale. Δίνοντας σας τη νεώτερη τείνοντας πρόβλεψη με την παράδοση υψηλής ταχύτητας από τις πολλαπλάσιες επιλογές. Είμαστε όχι μόνο δεσμευμένοι στην ανάπτυξη των εξαιρετικών πόρων αλλά και την καθοδήγηση σας κατά τη διάρκεια κάθε βήματος της διαδικασίας. Έχουμε την ισχυρή ομάδα QA και QC για τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σε κάθε στάδια της παραγωγής. Αρχικοί από την συσκευασία-πλήρωση στην τελειωμένη παραγωγή μαζί με την υψηλή διαχείριση χρονικής ανοχής μας, φέρνουμε μια ευρεία ποικιλομορφία των λύσεων στους πελάτες μας. Θα λάβετε την αποδοτική και αφιερωμένη υποστήριξη που είναι ουσιαστική για την καθιέρωση μιας επιτυχούς γραμμής εμπορικών σημάτων.

 

Η αγορά σήμερα, μέσα στην ταχύτητα απαιτήσεων και την ευελιξία, εξασφαλίζουμε ότι το προϊόν που παίρνετε είναι μοναδικό, ανθεκτικός, πλήρης εμπιστοσύνης δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει τις τιμές σας. Αυτά είναι ακριβώς μερικά οφέλη WEDDELLS ως συνεργάτη cOem σας. Καινοτομήστε και διερευνήστε τις δυνατότητες από κοινού.

Η ομάδα μας

Η διαχείριση ομάδων μας έχει το διευθυντή της λειτουργίας εμπορικών σημάτων από τις τοπ 500 απαριθμημένες επιχειρήσεις στον κόσμο που χρησιμοποίησε εκπαίδευσε διάφορες κύριες επιχειρήσεις εξαγωγής στις διαφορετικές βιομηχανίες και έχει τις μοναδικές απόψεις μας σχετικά με τη διαχείριση ομάδων, τον εταιρικό πολιτισμό, το μάρκετινγκ εμπορικών σημάτων και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Υπάρχουν τεχνικοί διευθυντές και μηχανικοί Ε&Α από τις απαριθμημένες επιχειρήσεις, που μπορούν να αναπτύξουν τα προϊόντα κατάλληλα για την αγορά σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών, και να τους βελτιώσουν συνεχώς και να βελτιώσουν. Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε και να εκπαιδεύσουμε τους πελάτες για να γίνει οι κύριες επιχειρήσεις στη βιομηχανία ομορφιάς! 

     

  Κίνα Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

  Κίνα Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1   Κίνα Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Brand Story

 

RT-MART & WEDDELLS       

 

Rt-MART International Ltd., που κάνει εμπόριο ως RT-Mart είναι μια αλυσίδα υπεραγορών στην Ταϊβάν, που ιδρύεται το 1996. Η έδρα της είναι στην περιοχή Neihu, Ταϊπέι. Η επιχείρηση άνοιξε το 401th κατάστημά της το 2019, RT-Mart και Auchan έκαναν μια κοινοπραξία, τέχνη Retail Group Ltd. ήλιων. Αρχίσαμε την πρώτη συνεργασία μας στο έτος 2009. Λόγω της επαγγελματικών ομάδας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μας, καθώς επίσης και παρέχοντας σε rt-MART την καλύτερη ποιότητα, επιλέγουν τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με μας. Κατά τη διάρκεια των ετών, τα προϊόντα μας σε rt-MART δημοφιλής-έχουν πωλήσει πάντα τα προϊόντα, και τα βοήθησαν επίσης που ενισχύονται ένα εμπιστευμένο εμπορικό σήμα στην Κίνα.

 

Κίνα Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 NOL & WEDDELLS 

 

Η εργασία με NOL είναι περισσότερος για την αύξηση από τη συνεργασία. Σχεδόν μια μακροχρόνια fatory επιθεώρηση έτους και ένα μισό έτος δοκιμής προϊόντων και γενικού μετασχηματισμού για το εργοστάσιό μας, όχι μόνο προκειμένου να επιτευχθούν η μακροπρόθεσμη συνεργασία με τον πελάτη αλλά και μια βελτίωση για το εργοστάσιό μας. NOL είναι μια υπεραγορά καλά-konwn-φρεατίων στην Ιαπωνία, που καθιερώνεται το 1991 που αφιέρωσε στην πώληση υψηλή - ποιοτικά προϊόντα. Προτού να μας βρούν, είχαν έναν μακροπρόθεσμο για την επιλογή του εργοστασίου που μπορεί να φθάσει στα πρότυπά τους. Η Ιαπωνία έχει τις πολύ ακριβείς απαιτήσεις στην ποιότητα των προϊόντων, από τα συστατικά στη συσκευασία, η οποία το καθιστά πιθανό για μας να προσφέρουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σε κάθε πελάτη στο παρόν. Επομένως, η τοποθέτησή μας πρέπει να κερδίσει όχι μόνο τη μακροπρόθεσμη συνεργασία αλλά την εμπιστοσύνη από τους. «Λόγω της εμπιστοσύνης, τόσο απλής.»

Στερεότυπη επιθεώρηση κάθε τρίμηνο κατά τη διάρκεια της παραγωγής από τον πελάτη μας. Πριν από την αποστολή, ο πελάτης θα έχει μια επαγγελματική ομάδα να έρθει στο εργοστάσιό μας να διευθύνει την ακριβή επιθεώρηση προϊόντων. Η διαδικασία επιθεώρησης απαιτεί τα προϊόντα για να παραδοθεί στην αντιπροσωπεία επιθεώρησης. Μόλις περάσουν τα προϊόντα, μπορούμε έπειτα να τακτοποιήσουμε την αποστολή.

Το εργοστάσιό μας βελτιώνεται συνεχώς για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διάφορων πελατών.

 

Κίνα Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

O.C.E. & WEDDELLS 

 

Για να δημιουργήσει μια καλύτερη ζωή!

Το Ο. C.E όπως ως αντικείμενα, ιματισμός και εμπειρία, σημαίνει επίσης τη «αρχική έκδοση χρώματος». Ιδρυμένος το 2014, Κίνα. Είναι ένα εμπορικό σήμα βασισμένο στη σκανδιναβικούς αισθητική & τον τρόπο ζωής.

Η απλότητα, η φύση, το eco φιλικές και η άνεση είναι το σημείο πυρήνων του σχεδίου OCE,

Είναι στην παροχή των πελατών έναν άνετο σκανδιναβικό τρόπο ζωής και πάντα την τοποθέτηση των πελατών πρώτα. Όπως το εργοστάσιό μας, εμείς επίσης δεσμευμένοι στην παροχή των καλύτερων ποιοτικών προϊόντων στις συνεχείς προσπάθειες για τους πελάτες μας. Και αυτό είναι μέρος του λόγου που εργαζόμαστε μαζί δεδομένου ότι έχουν ιδρύσει. Και με την αύξηση του O.C.E, θα υπάρξουν πάνω από 1000 καταστήματα στην Κίνα στα επόμενα έτη ζευγών και αγαπάμε να δούμε ότι τα προϊόντα μας αυξάνονται με τους πελάτες μας επίσης.

 

Κίνα Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

BB & WEDDELLS

 

Ένα από το μεγαλύτερο λουτρό Jewlery βομβαρδίζει την επιχείρηση στις ΗΠΑ. Πρίν με το BB, είχαν συνεργαστεί ήδη με μερικούς προμηθευτές, αλλά δυστυχώς καταλήγουν havind κάποια κακή εμπειρία με τον προηγούμενο προμηθευτή τους. Το προηγούμενο partener τους, προκειμένου να κερδηθούν περισσότερα κέρδη από τους, εξαπάτησε την εμπιστοσύνη τους με τη χρησιμοποίηση των υψηλής ποιότητας δειγμάτων από άλλα εργοστάσια, αλλά τι υπέστησαν ήταν η απώλεια των 4 FCL. Όταν τα αγαθά, όλες οι βόμβες λουτρών που έχουν ήταν απολύτως διαφορετικές από τα δείγματα και η αντίδραση ήταν ανίκανη ήδη.

 

Μετά από αυτήν την μεγάλη απώλεια, το BB βρήκε το εργοστάσιό μας, επειδή μερική κακή εμπειρία τους κατέστησε πολύ άγρυπνους. Εντούτοις, δεν ήξεραν ότι πολλοί πελάτες που εξαπατήθηκαν από άλλους προμηθευτές ήρθαν αργότερα στο εργοστάσιό μας. Έτσι μπορούμε να τους καταλάβουμε πραγματικά καλά. Αφότου επιβεβαιώνουν το δείγμα λίγων χρόνων και η επιθεώρηση εργοστασίων, το BB αποφάσισε να συνεργαστεί με μας, και τώρα είχαμε τη συνεργασία περισσότερων από ενός ετών. Αυτό είναι επίσης ένα πολύ ικανοποιώντας πράγμα για μας, εμείς appriciate η εμπιστοσύνη από τους πελάτες, και λόγω της εμπιστοσύνης των πελατών, μπορούμε να κάνουμε καλύτερα…

 

Κίνα Guangzhou Weddells Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Team Work

Πριν από το κινεζικό νέο έτος, η ομάδα πωλήσεών μας συμπεριλαμβανομένου του CEO μας ένωσε τη γραμμή παραγωγής για να σιγουρευτεί μόλις ότι οι πελάτες μας θα είναι λαμβάνουν τα αγαθά τους σωστά εγκαίρως μέχρι τρεις νύχτες στη σειρά. Δεν θα παραβιάσουμε ποτέ της πίστης στους πελάτες μας επειδή μας εμπιστεύονται, αλλά παρακαλώ είναι συμπαθητικοί σε μας lol….

 

 

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας